REESTRENA DE DINER (MOLT) NEGRE


Què pot passar si un bon dia, et trobes de forma fortuïta, 615 milions de bitllets usats que et penses que ningú reclamarà?
Et tornes boig? Decideixes fugir? 
Això li passa al nostre protagonista, el Carles Garcia, quan el dia del seu aniversari, arriba a casa amb un maletí idèntic al seu, ple de divises… que són de la màfi a russa!!! 
L’embolic està servit. 
L’Anna, la seva dona, l’espera per celebrar una festa familiar amb la seva germana i el seu cunyat. Però enlloc d’un sopar tranquil, se succeeixen una sèrie d’aparicions que complicaran la vetllada i la vida dels nostres protagonistes: un corrupte Inspector d’estupefaents, unes Inspectores d’homicidis amb un cadàver per identificar, la visita d’un home sinistre, capaç d’assassinar per tal de recuperar la fortuna que li pertany… Sort del nostre amic Fitipaldi, el taxista més ràpid de la zona… 
L’obra ambientada als anys 30, és àgil i dinàmica, amb un desenllaç sorprenent i un rerefons, en clau d’humor, que “enganxa”…

Ho podreu comprovar, aquest divendres 25 de maig, a partir de les 20:30 hores, i a l'Esbart Alguairenc Bell-Camp, amb la reestrena la comèdia de Ray Cooney, DINER (MOLT) NEGRE. Una obra que el nostre grup ja va representar l'any 2.009 i que hem volgut tornar a recuperar, per tal de gaudir-ne aquesta Fira de Maig.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada